Haber 16

Diyarbakırda askeri helikopter düştü

Diyarbakırın Lice ilçesinde bir askeri helikopter düştü. İlk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 8 asker de yaralandı.

Diyarbakırda askeri helikopter düştü
  • Gündem / Son Dakika
  • 11 Ekim 2012
  • Diyarbakırda askeri helikopter düştü için yorumlar kapalı
  • 329 KEZ OKUNDU

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bir askeri helikopterin kalkış sırasında kuyruğu tellere takıldı ve düştü. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, olayda 1 askerin şehit olduğunu, 8 askerin de yaralandığını söyledi.
 
Edinilen bilgiye göre, Lice ilçesi Abalı Jandarma Karakol Komutanlığı karşısında bulunan kırsal alanda kalkış esnasında bir helikopter, kuyruğu tellere takılıp düştü. Karakolun karşısında düşen helikopterin enkazının bölgede olduğu belirtildi. İlk belirlemelere göre düşen helikopterde 1 askerin şehit olduğu, 8 askerin ise yaralandığı belirtildi.
 
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, düşen helikopterde 3’ü mürettebat toplam 14 kişinin bulunduğunu söyledi. Toprak, “Helikopter, kalkış yaptığı sırada kuyruğunu elektrik direğine çarpması sonucu düştü. 1’i şehit, 8 yaralı bulunuyor. Yaralılar, helikopterlerle Diyarbakır’a gönderildi” dedi.
 
Helikopterin düştüğü bölgenin terör bölgesi olması nedeniyle bölgeye ambulanslarla birlikte çok sayıda asker gönderildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ