Haber 16

A takımı dizi izle

A takımı dizi izle (İngilizce: The A-Team), 1983-1987 yılları arasında Çekilen ve televizyonda gösterilen bir dizidir. Stephen J. Cannell ve Frank Lupo tarafından yaratılmıştır.

A takımı dizi izle
  • Diziler / Son Dakika
  • 10 Ekim 2012
  • A takımı dizi izle için yorumlar kapalı
  • 924 KEZ OKUNDU

A takımı dizi izle Toplam 98 bölümden oluşan A Takımı, Türkiye’de Star TV, Kanal 7 ve Cine5′ te gösterilmiştir.
 
A takımı dizi izle, Türkiye’de ilk kez 90’lı Yılların Başında o zaman ki ismi STAR 1 olan Star TV’de yayınlanmaya başlamıştır. A Takımı, Yayınlandığı Dönemlerde Türkiye’de de çok sevilmiş ve önemli bir hayran kitlesi kazanmıştır. Dizi Sonraki Yıllarda Kanal 7 ve Cine5 Televizyonlarındada Gösterilmiştir. Dizi 1983-1987 Yılları Arasında Amerika Birleşik Devletlerinde Çekilmiştir.
 
A TAKIMI’NIN (THE A-TEAM) KISACA KONUSU
 
A Takımı, 4 Üye’den (Hannibal, Face, Murdock, B.A Baracüs) Oluşmaktadır. işlemedikleri bir suç yüzünden hapise atılırlar . Ancak, Daha sonra hapisten kaçarlar ve yaşamlarına paralı askerler olarak devam ederler. belirli bir ücret karşılığında zor durumda olanlara yardım eden efsane grub’un Lider’i Hannibal Smith’dir. Templeton Peck yani Faceman ise Gruptaki en çekici üye’dir, Genelde Kadınlar ona bayılır. Murdock, Biraz çılgındır ve grubun tek pilotu’dur. B.A Baracüs ise Grubun tek siyahi ve en kuvvetli üyesidir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ