Haber 16

Zorlu seride tur atlayan Nilüfer Belediyespor

Zorlu seride tur atlayan Nilüfer Belediyespor
  • Gündem
  • 28 Mayıs 2024
  • Zorlu seride tur atlayan Nilüfer Belediyespor için yorumlar kapalı
  • 56 KEZ OKUNDU

Hentbol Erkekler Süper Ligi  Play-Off 5/6 serisinin son maçında Nilüfer Belediyespor, rakibi  Köyceğiz Belediyespor’u 33-31 yenerek, seriyi 2-1 kazandı ve 4’üncülük maçı oynamaya  hak kazandı.

 

Nilüfer Belediyespor ile Köyceğiz Belediyespor arasında oynanan serinin ilk 2 maçı, Muğla ekibinin sahasında oynandı. İlk maçı 34-33 Nilüferli hentbolcular, ikinci maçı 33-32 Köyceğiz Belediyespor kazandı ve seride 1-1’lik eşitlik sağlandı. Tur atlayan takımın belirleneceği 3. maçta takımlar, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya etkili ataklarla başlayan Nilüfer ekibi, 10. dakikada 9-3 üstünlük kurdu.  Ardından Köyceğizli hentbolcular oyunda dengeyi kurmaya çalışsa da ilk yarı 19-17 Nilüfer Belediyespor üstünlüğü ile bitti. 2. yarıda da oyun ve skor üstünlüğünü elinden bırakmayan Nilüferli hentbolcular, maçtan 33-31 galip ayrılarak seriyi de 2-1 kazandı ve Spor Toto ile 4.’lük maçı oynamaya hak kazandı. Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, maç sonu sevincini taraftarlarıyla paylaştı. 4.’lük maçı, 29 Mayıs Çarşamba günü tek maç olarak tarafsız sahada oynanacak.

Karşılaşma sonrası oyuncuları tebrik eden Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or, “Türk hentbolunun mihenk taşlarından biri olan takımımız, serinin üç maçında da mücadeleci bir oyun ortaya kayarak bizleri ve taraftarlarımızı sevindirdi.  Ligin son maçını kazanarak 2023-2024 sezonunu 4. olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ