Haber 16

Arka sıradakiler dizi izle

Arka sıradakiler dizi izle, Mint Prodüksiyon tarafından FOX kanalı için hazırlanan Türk drama dizisi. Dizinin yapımcılığını Birol Güven, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlenmiştir.

Arka sıradakiler dizi izle
  • Diziler / Son Dakika
  • 11 Ekim 2012
  • Arka sıradakiler dizi izle için yorumlar kapalı
  • 357 KEZ OKUNDU

Arka sıradakiler dizi izle 30 Eylül 2007’de yayına başlamış olup, şu anda 5. sezonu ekranlarda yayınlanmaktadır. 27 Kasım 2011’de sona eren dizi, TNT kanalında yeni bölümleri ile yeniden başlamıştır.TNT’nin kapanacağı kararı çıkınca bütün diziler bitirilmiştir.Bu nedenle Arka Sıradakiler’in 193. final bölümü yayınlanmamıştır.Ayrıca dizi FOX’dan TNT’ye transfer olunca dizinin yapımcı şirketide değişmiştir.Önceden yapımcılığını Mint’in üstlendiği dizinin yapımlığını TNT’ye geçmesiyle Bes Prodüksiyon üstlenmiştir.
 
Arka sıradakiler dizi izle Gençlik dizisi olan Arka Sıradakiler’de; çete kavgaları, uyuşturucu, haraç alınması konu edilmektedir. Olayların ana mekânı; yıllardır üniversiteye bir tek öğrenci bile gönderememiş, unutulmuş bir lisedir. Büyük Zafer Lisesi adlı lisenin öğrencileri ve okula yeni gelen idealist bir öğretmenin bu öğrencileri doğru yola sokma mücadelesini anlatmaktadır.
 
Dizinin başrol oyuncusu Kemal öğretmeni konu alan Öğretmen Kemal adlı bir dizi de FOX’da yayınladı.Dizi düşük izlenme oranlarından dolayı 18.bölümde final yaptı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ